Δεν έβαλαν σε υπουργική απόφαση τα Θρησκευτικά, ως διδασκόμενο μάθημα, στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια

18/04/2023

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στη νέα υπουργική απόφαση , η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 31 Μαρτίου, δεν είχε συμπεριλάβει τα Θρησκευτικά, ως διδασκόμενο μάθημα
 στα  Εκκλησιαστικά Γυμνάσια.

Συγκεκριμένα τα μαθήματα τα οποία διδάσκονται στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια στη Β ομάδα είναι τα  εξής, σύμφωνα με την λάθος υπουργική απόφαση, καθώς δεν περιλαμβάνονται τα  Θρησκευτικά:

Ομάδα Β’: 1) Γεωλογία - Γεωγραφία, 2) Χημεία, 3) Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, 4) Τεχνολογία - Πληροφορική, 5) Οικιακή Οικονομία 6) 2η Ξένη Γλώσσα.

Έτσι, στις 13 Απριλίου, αφού το υπουργείο Παιδείας αντιλήφθηκε το λάθος δημοσίευσε στην Εφημερίδα νέα διορθωμένη υπουργική απόφαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το μάθημα των Θρησκευτικών.

Σχόλια (3)

Σχολιαστης
|

Για το λάθος, υπάρχουν ευθύνες; Αποδόθηκαν;

Σκακιστής
|

Μήπως έβγαλαν ποτέ για Μουσικά μαθήματα στα Μουσικά Σχολεία;

Πιτσιφλής
|

Παρεισέφρησαν αριστεροί στο Υπουργείο μας;
Οι φύλακες πού ήσαν;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ