ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ιntegrated master θα χορηγεί το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

Δημοσίευση: 05/05/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση  την  οποία  υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος προβλέπεται  η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών, που οργανώνεται στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος με κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου

α) Χημικών Μηχανικών και

β) Μηχανικών Περιβάλλοντος, του Πολυτεχνείου Κρήτης,

οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Το Ανώτατο Συμβούλιο της Αρχής, στην υπ’ αρ. 45/16.03.2023 συνεδρίασή του, διατύπωσε ομόφωνα θετική γνώμη αναφορικά με την υπαγωγή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχα- νικών Περιβάλλοντος της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης στις διατάξεις του άρθρου 78 του ν. 4957/2022.

Σχόλια (2)

 
Ντροπη
05 Μάιος 2023 19:19

Και τμήματα με integrated master χωρίς επάγγελματικά δικαιώματα όπως του ΠΑΔΑ. Έρχονται εκλογές.

 
μπαμ μπαμ
05 Μάιος 2023 15:29

Όταν μας συμφέρει δεν υπάρχουν παλιά και νέα Τμήματα...

Μήπως αυτό μετράει στα παλιά επειδή το έκανε η ΝΔ ενώ εκείνα του 2019 στα νέα επειδή τα έκανε το ΣΥΡΙΖΑ...

Σήμερα υπάρχουν Τμήματα που δεν δίνουν Ιntegrated master παρόλο που ξεκίνησαν να λειτουργούν το 2019, ενώ το συγκεκριμμένο δεν έχει ξεκινήσει τυπικά ακόμα αλλά μέσα στις εκλογές τους έκαναν την εξαίρεση. Κι αν κάποιος πει ... μα αυτό είναι μετονομασία και αλλαγή αντικειμένου... η απάντηση είναι πως το ίδιο ίσχυε και στα Τμήματα του 2019... άλλαξαν γνωστικά αντικείμενα και εκείνα τότε.

Τουλάχιστον όποιοι είναι στην επόμενη ηγεσία του Υπουργείου, προχωρήστε και ενισχύστε τα πανεπιστήμια χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ