Μετά τις εκλογές η τοποθέτηση της νέας Γενικής Διευθύντριας του ΙΚΥ

Μετά τις εθνικές εκλογές θα γίνει η τοποθέτηση της νέας Γενικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
Πρόκειται για τη Διευθύντρια του Εσπερινού Λυκείου Αιγάλεω Ανδριανή Βαρβιτσιώτη.
Η κ. Βαρβιτσιώτη ήδη έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση του ΙΚΥ ότι θα κληθεί να αναλάβει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας μετά τις εκλογές, καθώς ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος και νυν Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δημήτρης Μυλωνάς, δεν αποδέχθηκε τη θέση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους , θέση η οποία έμεινε κενή μετά την παραίτηση της καθηγήτριας του ΕΚΠΑ Μ. Φουντοπούλου, εν μέσω σοβαρών καταγγελιών.
Η Ανδριανή Βαρβιτσιώτη βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα μοριοδότησης των υποψηφίων Γενικών Διευθυντών του ΙΚΥ, μετά τη δεύτερη τον Δ. Μυλωνά.
Μετά την Ανδριανή Βαρβιτσιώτη, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής και νυν Σύμβουλος Εκπαίδευσης Γ. Κόσυβας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Κόσυβας είχε κάνει ένσταση για τη διαδικασία επιλογής του Γενικού Διευθυντή του ΙΚΥ, ενώ έχει προσφύγει και στα διοικητικά δικαστήρια. Η δικάσιμος ορίστηκε για τον Οκτώβριο.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής στον Κόμβο Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα «A...
- Έγγραφο Οδ. Ζώρα στα ΑΕΙ για το αίτημα εξαίρεσης από την αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
- Νέο αίτημα του υπ. Παιδείας για εξαίρεση από την απαγόρευση υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών λόγω εκλογών
- Η Τράπεζα θεμάτων και οι ορφανές ευθύνες
- Τα θέματα των Νέων Ελληνικών στα οποία διαγωνίστηκαν οι υπoψήφιοι των ΕΠΑΛ
- Εγκύκλιος για την αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
- Πανελλαδικές 2024: Αλλαγές στους Συντελεστές Βαρύτητας στις στρατιωτικές σχολές ΣΜΥΑ
- Πρυτανικές εκλογές ΕΚΠΑ: Αμετακίνητες οι δύο πλευρές παρά τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις
- Ολοκληρώθηκε το DUTH Innovation Week του Κόμβου Καινοτομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
- Πανελλαδικές 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Σχόλια (2)
σημερα . γιατί δεν υπογράφεται;
επίσης ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ πώς τοποθετούνταν σύμβουλοι από τον πίνακα , αλλά όχι ΔΣΜ από τους έτοιμους επίσης πίνακες αλλά πάγωσαν ;
περίεργα πράγματα;
ένας άνθρωπος που έχει τόσα προσόντα και τόσες θέσεις;
και στα δικαστήρια;
άλλη μια πετυχεσιά του 41% ;
ευτυχώς που πάνε 8ετία !