Πολύτροπη Αρμονία: Προτεινόμενα Θέματα και Συμβουλές Πανελλήνιων Εξετάσεων (βίντεο)

24/05/2023

Ενημερώθηκε: 26/05/2023, 13:38

Άκουσε το άρθρο

Οι καθηγητές  των εκπαιδευτηρίων  Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη»  και «Πολύτροπη Αρμονία  ετοίμασαν  4 βίντεο, για τα 4 θέματα ,με προτεινόμενα Θέματα και Συμβουλές Πανελλήνιων Εξετάσεων, στο μάθημα Γλώσσα και Λογοτεχνία.

 

Η περίοδος των Πανελλήνιων Εξετάσεων είναι άκρως απαιτητική για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες, καθώς καλούνται να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοση που θα τους εξασφαλίσει την εισαγωγή τους στο πανεπιστημιακό τμήμα της πρώτης επιλογής τους. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις, οι μαθητές/τριες οργανώνουν την τελική τους επανάληψη σε θεωρία και την εξάσκησή τους σε θέματα παλαιότερων ετών. Έτσι, το σχολείο μας ανταποκρίνεται στην αγωνία των μαθητών/τριών και λίγο καιρό πριν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, παρουσιάζοντας βίντεο με προτεινόμενα θέματα και συμβουλές για την προετοιμασία των υποψηφίων στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του σχολικού έτους 2022-23.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παραπάνω βίντεο τα οποία προετοίμασαν οι καθηγητές/τριες των Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη» και «Πολύτροπη Αρμονία», ακολουθώντας το σύνδεσμο για τη συλλογή βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube.
Στα συγκεκριμένα βίντεο, οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν πιθανές αλλαγές στον τρόπο εξέτασης συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη, τα σημεία στα οποία οφείλουν να δώσουν προσοχή, καθώς και συμβουλές ανάλογα με τη φύση του εκάστοτε μαθήματος. Τα βίντεο αυτά περιέχουν επιλογή ασκήσεων που καλύπτουν την ύλη συνδυαστικά ή στοχευμένα σε σημεία που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ