Διορισμοί Μονίμων

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Τροποποίηση στις υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις κλάδου ΠΕ05 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ05, και επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις να υποβάλουν αίτηση- δήλωση προτιμήσεων περιοχών για διορισμό
Δημοσίευση: 25/05/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τροποποιητική απόφαση στο Παράρτημα II «ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ» της υπό στοιχεία 50316/Ε1/4.5.2023 (Α.Σ.Ε.Π. 11) απόφασης της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποκλειστικά ως προς τις υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις κλάδου ΠΕ05 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση,δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ως εξής:

Καλούνται οι υποψήφιοι   εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ05, που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α ́ της Προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του Α.Σ.Ε.Π. (οι οποίοι δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Γ ́ 1653/2021 όπως ισχύει), και επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση- δήλωση προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εντός τριών (3) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Αιτήσεις υποψηφίων του κλάδου ΠΕ05 που έχουν ήδη υποβληθεί στο πλαίσιο της υπό στοιχεία 50316/ Ε1/4.5.2023 (Α.Σ.Ε.Π. 11) απόφασης θα αξιολογηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις περιοχές διορισμού που εμφανίζονται ως διαθέσιμες στο Παράρτημα ΙΙ της παρούσας απόφασης. Οι εν λόγω υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να επικαιροποιήσουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρούσα απόφαση.

Κατά τα λοιπά, ισχύει η υπό στοιχεία 50316/Ε1/4.5.2023 απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων (Α.Σ.Ε.Π. 11)

Η τροποποίηση έγινε μετά το υπό στοιχεία Φ.11.2/4572α/15.5.2023 έγγραφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, από το οποίο προκύπτει ανάγκη διόρθωσης των κενών οργανικών θέσεων κλάδου ΠΕ05 στο Παράρτημα II «ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ» της υπό στοιχεία 50316/Ε1/4.5.2023 (Α.Σ.Ε.Π. 11) απόφασης για την εν λόγω Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ