Ολοκληρώθηκαν οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών

30/05/2023

Άκουσε το άρθρο

Του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά από την απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Σ.Τ.Ε να εξαιρεθούν, από τις απαγορεύσεις του Νόμου λόγω εκλογών, μόνο οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες που αφορούν την πραγματοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών αυτές έχουν ολοκληρωθεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Απομένει να επιτραπεί, με νέα απόφαση, στο ΚΥΣΠΕ και στα ΠΥΣΠΕ να συνεδριάσουν και να ολοκληρώσουν τις υπηρεσιακές μεταβολές.

Όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω των νέων εκλογών υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση και κατά συνέπεια άλλη πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Παιδείας, και θέλω να σας ενημερώσω ότι το αίτημά μας και η αναγκαιότητα να προχωρήσουν έγκαιρα διαδικασίες έγιναν κατανοητά και όπως πληροφορήθηκα, ετοιμάστηκε από τις υπηρεσίες για κατάθεση το σχετικό αίτημα εξαίρεσης που θα οδηγήσει στην πραγματοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών.

Επειδή κατανοώ την αγωνία όλων σας για όποια εξέλιξη υπάρξει θα σας ενημερώσω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

Εκπαιδευτικός
|

Κάντε τις αποσπάσεις για να τελειώνουμε

Δημήτρης Κ.
|

Τελικά για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για βελτίωση, τοποθέτηση κ.ά. , χρειάζεται να γίνει πρώτα δεκτό το νέο αίτημα εξαίρεσης ή όχι?

Εκπαιδευτικός Αθμιας
|

Δεν ισχύει παντού αυτό! Υπάρχουν πρωτοβάθμιες που δεν έχουν βγάλει έως τώρα πρόσκληση για αίτηση οριστικής τοποθέτησης/ βελτίωσης οργανικής θέσης, κι ως εκ τούτου πολλοί εκπαιδευτικοί δεν έχουμε κάνει αίτηση με προτιμήσεις σχολείων, ούτε καν ενημερώνουν για το τι ισχύει λόγω εκλογών.

ΚΑΤΙΑ
|

Επιτέλους ας γίνει το αυτονόητο....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ