Με την εξέταση των υποψηφίων των ΓΕΛ στα μαθήματα Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία, συνεχίζονται σήμερα,Τρίτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τα θέματα στα Αρχαία
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τα θέματα στα Μαθηματικά
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τα θέματα στα Βιολογία
Παράλληλα οι καθηγητές των εκπαιδευτηρίων Πολύτροπη Αρμονία θα δημοσιεύσουν στο esos τις ενδεικτικές απαντήσεις.
Οι σημερινές εξετάσεις διεξήχθησαν ομαλά, χωρίς προβλήματα.
Σε ερωτήματα από τέθηκαν από Εξεταστικά Κέντρα η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων απάντησε: "Καμία απάντηση"
Η απάντηση "Καμία απάντηση" δίνεται από την Κεντρική Επιτροπή όταν τα ερωτήματα είναι νευ ουσίας.
Οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ θα συνεχιστούν την Πέμπτη με τα μα μαθήματα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.
Αύριο Τετάρτη διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στα μαθήματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε ολόκληρο το Πρόγραμμα των εξετάσεων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.