Δύο νέα επιμορφωτικά προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΠΘ

30/06/2023

Ενημερώθηκε: 01/07/2023, 17:09

Άκουσε το άρθρο

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος «Η Αρχαία Ελληνική Λύρα στην Εκπαίδευση» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αρχαία Ελληνική Λύρα στην Εκπαίδευση» από 01/11/2023 έως 31/07/2024.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με μεθόδους μεικτής μάθησης (διά ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται μουσικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, μονωδούς, συνθέτες, χορευτές, φοιτητές τμημάτων μουσικών σπουδών, παιδαγωγικών, προσχολικής ηλικίας, φιλολογίας, φιλοσοφίας, ιστορίας, φυσικής αγωγής και αθλητισμού, καλών τεχνών ή οποιουδήποτε άλλου τμήματος.

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 750 συνολικών ωρών που αντιστοιχούν σε 25 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων από 15/07/2023 έως 01/10/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος «Διαχείριση Δεδομένων και Στατιστική Ανάλυση με Εφαρμογές Λογιστικού Φύλλου (MS Excel / LibreOffice Calc)» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση Δεδομένων και Στατιστική Ανάλυση με Εφαρμογές Λογιστικού Φύλλου (MS Excel / LibreOffice Calc)» από 09/10/2023 έως 26/11/2023.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως (σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε εργαζομένους ή φοιτητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στις εφαρμογές λογιστικού φύλλου με εστίαση στις τεχνικές ανάλυσης δεδομένων και στη στατιστική ανάλυση.

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 140 ωρών που αντιστοιχούν σε 5 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων από 01/07/2023 έως 25/09/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ