Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ: Πόσες αιτήσεις έγιναν δεκτές- Αύριο τα ονόματα

92,5% από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ 74,3% σε ΣΜΕΑΕ, 51,8% σε ΚΕΔΑΣΥ, 26,3% ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝ-ΚΩΦΩΝ

20/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ με κύριο θέμα τις αποσπάσεις.

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που αποσπώνται από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ, σχολεία κωφών-τυφλών, μουσικά, καλλιτεχνικά σχολεία, πρόκειται να ανακοινωθούν, με κάθε επιφύλαξη, αύριο Παρασκευή, μετά τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.  

Σύμφωνα με τις καταστάσεις που εξέτασε και υπέγραψε το ΚΥΣΔΕ, αποσπώνται 1608 εκπαιδευτικοί από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε σύνολο 1738  αιτήσεων), συν 530 κατά προτεραιότητα, 66 νεοδιόριστοι κατά προτεραιότητα  και 59 κατ΄εξαίρεση.

Επίσης αποσπώνται 56 εκπαιδευτικοί σε ΚΕΔΑΣΥ (4 κατά προτεραιότητα και 2 κατ΄εξαίρεση σε σύνολο 210 αιτήσεων), 5 σε σχολεία τυφλών-κωφών (σε σύνολο 19 αιτήσεων), 156 σε ΣΜΕΑΕ (σε σύνολο 210 αιτήσεων), συν 52 κατά προτεραιότητα,  6 νεοδιόριστοι και 20 κατ΄ εξαίρεση.

Στα Καλλιτεχνικά αποσπώνται 19 εκπαιδευτικοί σε μουσικά 105 εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας και 68 εκπαιδευτικοί μουσικής παιδείας.   

Για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα υπάρξει αναλυτικό ενημερωτικό.

Θοδωρής Κατσωνόπουλος, Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ