Υλοποίηση γ` κύκλου του επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο: «PILATES -ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

24/07/2023

Ενημερώθηκε: 24/07/2023, 14:08

Άκουσε το άρθρο

ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Ιούνιο 2024.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ (Ελλάδας ή Εξωτερικού), έχει συνολική διάρκεια 9 μήνες και αποτελείται από 5 ενότητες.

1η ενότητα: Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ Ι (ασκήσεις εδάφους και με μικρό εξοπλισμό) Pilates instructor LEVEL I (in Mat and Probs)

2η ενότητα: Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ ΙI (στο Reformer, Cadillac, Spine Corrector, Wunda chair, Barrel) Pilates instructor LEVEL II (in Reformer, Cadillac, Spine Corrector, Wunda chair, Barrel)

3η ενότητα: Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ ΙII (για πρόληψη και διαχείριση μυοσκελετικών προβλημάτων) Pilates instructor LEVEL III (Clinical Pilates)

4η ενότητα: Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ ΙV (για αθλητικά δραστήριο πληθυσμό) Pilates instructor LEVEL IV (Athletic Pilates)

5η ενότητα: Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ V (για ειδικές περιπτώσεις) Pilates instructor LEVEL V (Pilates Special Cases)

Με την παρακολούθηση 4 από τις 5 ενότητες (438 ωρών, 15 ECTS) ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στο «PILATES -ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» και μπορεί να παρακολουθήσει την 5η ενότητα χωρίς κόστος. Προσφέρεται και η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων ενοτήτων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 17-09-2023

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ