Πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του Αναπληρωτή Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης (Ε.Σ.Ε.Ε.)

31/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του Αναπληρωτή Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης (Ε.Σ.Ε.Ε.), εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο Παιδείας  καλεί τους ενδιαφερόμενους καθηγητές πρώτης βαθμίδας ή αναπληρωτές καθηγητές ή ομότιμους καθηγητές ελληνικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), με γνωστικό αντικείμενο συναφές με τις επιστήμες της εκπαίδευσης και τους σκοπούς του άρθρου 110 του ν. 4823/2021 για την πλήρωση της θέσης του Αναπληρωτή Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης (Ε.Σ.Ε.Ε.), να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (όπως το υπόδειγμα), η οποία θα επέχει τη θέση Υπεύθυνης Δήλωσης ν.1599/1986 (Α’ 75) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υ.ΠΑΙ.Θ protocol@minedu.gov.gr.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 01-8-2023, ημέρα Τρίτη μέχρι 07-8-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ