Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων Ιταλικής Γλώσσας Γυμνασίου

04/08/2023

Άκουσε το άρθρο

Καθορίστηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα κριτήρια επιλογής καθώς  και οι όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων Ιταλικής Γλώσσας Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-2024.

Σχόλια (1)

Γεώργιος Νέστ.
|

Η διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση. Ο μαθητής επιλέγει στην ε' και στ' δημοτικού, γερμανικά ή γαλλικά για τη β' ξένη γλώσσα και στο γυμνάσιο, μπορεί να επιλέξει την ιταλική όπου υπάρχουν διορισμένοι καθηγητές Π34 όμως συνέχεια στο λύκειο δεν έχει. Ο μαθητής επιστρέφει στην γαλλική ή γερμανική. Αλήθεια το Ι. Ε. Π. τι λέει για όλα αυτά ή μήπως ήταν δική του πρόταση ; Αυτή η εκπαιδευτική υποκρισια να σταματήσει είναι εις βάρος των μαθητών συνολικά. Τα ιταλικά ή διδάσκονται ισότιμα όπως οι άλλες γλώσσες ή αλλιώς για τους 35 καθηγητές Π34 γίνεται μετάταξη και διαγραφή του κλάδου Π34 από την δημόσια εκπαίδευση. Επιτέλους όχι άλλο εμπαιγμό εις βάρος γονιών και μαθητών. Ο νέος υπουργός,
οφείλει να δώσει λύση και να μην αδιαφορεί όπως όλοι οι προκάτοχοι του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ