Παρατείνεται η θητεία των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ

Στις 19 Σεπτεμβρίου οι νέες εκλογές-Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

31/08/2023

Άκουσε το άρθρο

Την αυτοδίκαιη παράταση των υπηρετουσών, πρυτανικών αρχών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έως την 30.11.2023,, προβλέπει απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι ως άνω διαδικασίες ολοκληρωθούν πριν την 30η Νοεμβρίου 2023 η θητεία των υπηρετουσών Πρυτανικών Αρχών λήγει αυτοδίκαια κατά την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης του Συμβουλίου Διοίκησης για τον διορισμό του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων.

Πρυτανικές εκλογές: Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της νέας εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη, καθώς οι προηγούμενες εκλογές κηρύχθηκαν άγονες.  

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων γα τις 6 θέσεις εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης ορίστηκε  η 31η Αυγούστου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 04:00 μ.μ.

Εξωτερικά μέλη

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίστηκε  η 7η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδας 04:00 μ.μ. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων δύναται να παραταθεί άπαξ για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες ακόμη, αν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός υποψηφιοτήτων. Σε κάθε περίπτωση η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν μπορεί να υπερβεί την 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ