Σεμινάρια παιδαγωγικών και ψυχολογίας

01/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ προσφέρει μια ευρεία ποικιλία σεμιναρίων παιδαγωγικών και ψυχολογίας, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των σπουδαστών. Ανανεώστε τις γνώσεις σας και εξελίξτε τις δεξιότητές σας με τα επιμορφωτικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.

Ο  Όμιλος  ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ παρουσιάζει    ορισμένα σημαντικά στοιχεία από αυτά τα προγράμματα:

1. Διαδραστικό Πρόγραμμα Ψυχολογίας:

Το Διαδραστικό Πρόγραμμα Ψυχολογίας παρέχει μια βαθιά ανασκόπηση του αντικειμένου της ψυχολογίας, εξερευνώντας τις βασικές έννοιες και τις θεωρίες της. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τον ανθρώπινο νου και τη συμπεριφορά σε βάθος αξιοποιώντας τα εφόδια αυτά τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην καθημερινή ζωή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

2. Ανάλυση Παιδικού Ιχνογραφήματος:

Σε αυτό το πιστοποιημένο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν την τέχνη της ανάλυσης των παιδικών ιχνογραφημάτων, αναδεικνύοντας και κατανοώντας μέσα από τα βασικά θεωρητικά μοντέλα αλλά και μέσω παραδειγμάτων, τα πιθανά πρότυπα και σημάδια για την ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από τις ζωγραφιές τους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

3. Δραματοθεραπεία:

Η Δραματοθεραπεία είναι μια δημιουργική θεραπευτική προσέγγιση που επιδιώκει να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκφράσουν συναισθήματα και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις μέσα από το θέατρο, την υποκριτική και εν γένει τις δραματικές δραστηριότητες. Το πιστοποιημένο πρόγραμμα δραματοθεραπείας παρέχει μια ευρεία ανασκόπηση του αντικειμένου μέσα από τη θεωρία και τις σημαντικότερες πρακτικές της δραματοθεραπείας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

4. Μουσικοθεραπεία:

Το πιστοποιημένο σεμινάριο μουσικοθεραπείας εξερευνά τη χρήση της μουσικής ως εργαλείο για την εκφραστική απελευθέρωση και την αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών όπως στρες, το άγχος κ.α. προωθώντας συνολικά τη ψυχοσωματική ευεξία. Μέσα από το σεμινάριο μουσικοθεραπείας ο σπουδαστής προσεγγίζει το αντικείμενο σφαιρικά εμβαθύνοντας στις θεραπευτικές πτυχές του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

5. Παιδοψυχολογία:

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου παιδοψυχολογίας αποκτούν σημαντικά γνωστικά εφόδια στο αντικείμενο της παιδοψυχολογίας η οποία αποτελεί τον τομέα της ψυχολογίας που εστιάζει στην κατανόηση της ψυχολογικής ανάπτυξης των παιδιών και στον τρόπο με τον οποίο οι εμπειρίες και τα βιώματά τους επηρεάζουν την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά τους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

6. Εγκληματολογία & Ψυχολογία:

Στο σεμινάριο αυτό αναπτύσσεται με βάση τη σύνδεση μεταξύ της εγκληματικής συμπεριφοράς και των ψυχολογικών παραμέτρων, προσφέροντας μια ευρεία προσέγγιση της εγκληματολογίας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

7. Life Coaching:

Μέσα από το σεμινάριο life coaching, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τι είναι το "life coaching" και πώς μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, μέσω της επιμόρφωσης και στρατηγικών πρακτικών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

8. Ψυχοπαθολογία:

Αυτό το σεμινάριο εστιάζει στη μελέτη των ψυχικών διαταραχών, των αιτιολογιών πίσω από αυτές και των προσεγγίσεων για τη θεραπεία τους. Είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τις διαφορετικές ψυχολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο ΕΔΩ.

Είτε λοιπόν ενδιαφέρεστε για την επαγγελματική σας ανάπτυξη είτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, τα παραπάνω σεμινάρια  προσφέρουν μια ευκαιρία να εμβαθύνετε στον ψυχικό κόσμο, να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και να αναπτύξετε δεξιότητες που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας.

Είτε είστε επαγγελματίας της ψυχολογίας που επιθυμείτε να διευρύνετε τις γνώσεις και την εξειδίκευσή σας, είτε ενδιαφέρεστε για την ψυχολογία και την παιδαγωγική επιστήμη, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ προσφέρει ένα πλούσιο φάσμα επιλογών για να επενδύσετε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξή σας.

Ανοίξτε τον δρόμο για νέες εμπειρίες και ανακαλύψεις στον κόσμο της γνώσης!

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ