Ανακοίνωση για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τις εξετάσεων Ελλήνων του Εξωτερικού

08/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Λόγω της συνέχισης  των έκτακτων και απρόβλεπτων συνθηκών που πλήττουν τη χώρα μας  οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις ειδικές εξετάσεις Ελλήνων του Εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο Εξωτερικό, καθώς και στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ,  και αντιμετωπίζουν αδυναμία προσέλευσης στα εξεταστικά τους κέντρα το Σάββατο  9 Σεπτεμβρίου 2023, που εξετάζονται τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών και Βιολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στα συγκεκριμένα μαθήματα και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10.00   στο ίδιο Εξεταστικό Κέντρο.

Προς τον σκοπό αυτό, οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστείλουν συμπληρωματικά  τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dode@minedu.gov.gr  συμπληρωμένη μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00, δηλώνοντας: α) ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εξέτασή τους , εκτός από το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας  και στα ανωτέρω μαθήματα ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού που έχει ο κάθε υποψήφιος δηλώσει  και β) επιθυμούν να προσέλθουν στην εξέταση και των εν λόγω μαθημάτων στις 09:30 στο ίδιο Εξεταστικό Κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρα έναρξης εξέτασης 10:00).

Για το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης πατήστε ΕΔΩ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ