Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις για επισκέψεις σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων

13/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία θα συνεχίσει και κατά το σχολικό έτος 2023 – 2024 τη διοργάνωση εκπαιδευτικών επισκέψεων στη Βουλή των Ελλήνων για μαθητές και μαθήτριες της τελευταίας τάξης της πρωτοβάθμιας και όλων των τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • 20 Σεπτεμβρίου 2023 για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023.
  • 8 Νοεμβρίου 2023 για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2024.
  • 17 Ιανουαρίου 2024 για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2024.

Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων https://foundation.parliament.gr/ υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκέψεων σχολικών ομάδων στη Βουλή και τη συμπλήρωση της αίτησης. Παρακαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/-ες εκπαιδευτικούς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής, στους αριθμούς 210 3735247 και 210 3735245, μόνον αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη.

Τα σχολεία που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τελικά την επίσκεψη που έχουν αιτηθεί, είναι καλό να γνωστοποιούν εγκαίρως την αδυναμία τους, προκειμένου η προγραμματισμένη ημέρα και ώρα της επίσκεψης να διατίθεται σε άλλα ενδιαφερόμενα σχολεία.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ