Live/ Βουλή (12 μ.μ.): Συζήτηση δύο επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Η μία ερώτηση αφορά την εξαγγελθείσα, από την Κυβέρνηση ρύθμιση, για την “ελεύθερη επιλογή από το γονέα της σχολικής μονάδας φοίτησης των μαθητών".

18/09/2023

Ενημερώθηκε: 18/09/2023, 19:01

Άκουσε το άρθρο

Δύο επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία θα συζητηθούν σήμερα  Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι,  στη Βουλή.

Η μία ερώτηση αφορά την εξαγγελθείσα, από την Κυβέρνηση ρύθμιση, για την “ελεύθερη επιλογή από το γονέα της σχολικής μονάδας φοίτησης των μαθητών".

Το esos  συνδέθηκε  διαδικτυακά  με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

Της Βουλευτού  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας   ΝΙΚΗ  Ασπασίας Κουρουπάκη, με θέμα: «Κλείσιμο σχολείων στην επαρχία».

Της Βουλευτού Αχαΐας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία»    Σίας Αναγνωστοπούλου  , με θέμα: «Άμεση ανάγκη χρηματοδότησης της Κοινωνικής Μέριμνας του πανεπιστημίου Πατρών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Θύμιος
|

Και με τα "προσωπικά δεδομένα" δεν υπάρχει έλεγχος από συνυποψήφιους για το ποιος βαθμολογήθηκε με πόσο, έ;

Νέα επίκαιρη ερώτηση
|

Θα ασχοληθεί κανένας να κάνει επίκαιρη ερώτηση για το παράλογο κλείδωμα των πινάκων για 3 έτη; Παντού όταν επεμβαίνει η τεχνολογία οι διαδικασίες γίνονται πιο γρήγορες!! Μονο εδώ εκσυγχρονίστηκε το σύστημα και εν τέλει για 3 χρόνια κλείδωμα!! Δημιουργώντας αδικίες.

Ο Υπουργός είναι της ψηφιακής μεταρρύθμισης, ας δει τον τρόπο να γίνονται γρήγορα οι διαδικασίες ελέγχου των δικαιολογητικών μας και κάθε χρόνο να ανανεώνονται τα στοιχεία μας. Αφήνοντας τη διαδικασία κάθε 3 χρόνια, ο όγκος είναι τεράστιος μετά. Αυτό θα αποφευφθεί αν γίνεται ετησίως.

Εκπαιδευτικός
|

Επιλογή σχολείου υπάρχει ήδη και είναι πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε είδους "εξυπηρετήσεις" μέρες που είναι. Ας γίνει επίσημα να μπουν και κανόνες.
Κλήρωση ? Εξετάσεις ? βιογραφικό ?
Παρά να γίνονται πράγματα στο παρασκήνιο καλύτερα με διαφάνεια και με κανόνες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ