ΟΛΜΕ: Να μην ανοίξουν τα σχολεία της Θεσσαλίας αν δεν εξασφαλιστεί η υγειονομική ασφάλεια

"Θεωρούμε αδιανόητη οποιαδήποτε σκέψη ανοίγματος των σχολείων πριν να εξασφαλιστεί πλήρως η υγειονομική ασφάλεια για τη λειτουργία τους"

20/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Έκκληση προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας    να μην  αποφασίσεις το άνοιγμα των σχολείων   ούτε την επόμενη εβδομάδα και για όσο υπάρχει υγειονομικός κίνδυνος, απηύθυνε η ΟΛΜΕ , με σημερινή ανακοίνωση.

Το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών καλεί επίσης  την κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της και να κινητοποιήσει επιτέλους αποτελεσματικά τον κρατικό μηχανισμό για να αποκατασταθούν άμεσα οι τεράστιες ζημιές και να προστατευτεί η υγεία των κατοίκων της Θεσσαλίας», και τονίζει:  

  • Ο λαός της Θεσσαλίας μετρά ακόμα τις πληγές του. Ζωές χάθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν, δομές κατέρρευσαν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σημειώνονται συνεχώς κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών ενώ σε κάποιες περιοχές εξακολουθούν να μην έχουν ούτε πόσιμο νερό.
  • Θεωρούμε αδιανόητη οποιαδήποτε σκέψη ανοίγματος των σχολείων πριν να εξασφαλιστεί πλήρως η υγειονομική ασφάλεια για τη λειτουργία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Ε.Α
|

Οι παιδικοί σταθμοί,τα κδαπ,όλες οι εξωσχολικές δραστηριότητες ,τα φροντιστήρια,οι γεμάτες παιδικές χαρές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..... πώς γίνεται να λειτουργούν κανονικά και μόνο η προσβασιμότητα στα σχολεία να μην είναι δυνατή;

ΣΜ
|

Γιατί το κουράζετε, ρε παιδιά; Πείτε ένα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ τώρα στην αρχή της χρονιάς και τελείωσε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ