Η υφ. Παιδείας για τα κενά στα σχολεία

21/09/2023

Άκουσε το άρθρο

"Τα κενά καλύπτονται με βάση τις πληροφορίες και την ενημέρωση που έχουμε από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση", δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ η υφ. Παιδείας Ζ. Μακρή και σημείωσε τα εξής:  

  • Εκείνοι δηλώνουν τα κενά κι εμείς τα καλύπτουμε με έμφαση και προτεραιότητα βεβαίως και στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
  • Παρόλα αυτά, επειδή θα υπάρχει και η δεύτερη φάση, υπάρχει και το περιθώριο να δηλωθούν και άλλα κενά και γίνεται το καλύτερο δυνατόν και η κάλυψη.
  • Επαναλαμβάνω, πλήρης δεν είναι. Ούτε θέλω να ωραιοποιώ καταστάσεις, ούτε να προσποιούμαι ότι δεν γνωρίζουμε τα προβλήματα στο υπουργείο. Κάνουμε όμως το καλύτερο δυνατό .
  • Τα κενά υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκπαίδευσης. Επαναλαμβάνω μια ζώσα διαδικασία που έχει να κάνει με ανθρώπους. Από την πλευρά μας γίνεται το ταχύτερο και το καλύτερο δυνατό και αυτό το γνωρίζει εκπαιδευτική κοινότητα, το γνωρίζουν και οι γονείς

Σχόλια (1)

mm
|

Άντε να δούμε...τόσα χρόνια ξεκινούν τα μαθήματα με κενά και οι εξηγήσεις είναι αστείες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ