ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Mπέρδεψαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την 25ης Μαρτίου (Η εγκύκλιος)

"Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1821"
Δημοσίευση: 27/09/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τον τίτλο "Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1821" αντί "...1940"  φέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, για την προετοιμασία εορτασμού της επετείου, η οποία μάλιστα έχει  την υπογραφή του Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.

Το έγγραφο έχει παραλήπτες μεταξύ άλλων την Ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, τον Αρχηγό Αστυνομίας, Αρχηγό Εθνικής Φρουράς, Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Έπαρχο Λευκωσίας, Δήμαρχο Λευκωσίας, Διοικητή ΜΜΑΔ, Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και Διευθυντή Πυροσβεστικής.

Ακολουθεί  η εγκύκλιος 

Σχόλια (1)

 
Πάρτε παράδειγμα από τους άριστους
27 Σεπ 2023 17:00

Εμείς που απλά κάνουμε κόπιε-πάστε τις περσυνές, δεν κινδυνεύουμε ευτυχώς από τέτοια λάθη....

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.