ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης για τοποθέτηση ως Συμβούλου Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 29/09/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης για τοποθέτηση ως Συμβούλου Εκπαίδευσης, εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Μετά την κύρωση τού τελικού πίνακα επιλογής υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης του Β ́ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης, κλάδων Φυσικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας και Φυσικών Επιστημών Θεσσαλίας, οι εκπαιδευτικοί του επικουρικού πίνακα που εντάχθηκαν στον πίνακα επιλογής μετά την διαδικασία της συνέντευξης, καλούνται να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησης για την τοποθέτησή τους στις παρακάτω θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης, στο Τμήμα Δ ́ Στελεχών Π.Ε. και Δ.Ε. (e-mail: stelexi@minedu.gov.gr), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.


Διευκρινίσεις για τους υποψηφίους:

1. Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά τις θέσεις του οικείου κλάδου της ήδη δηλωθείσας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και με ενιαία σειρά προτεραιότητας. Επισημαίνουμε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είναι κενές οι θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Ηλείας και Φυσικών Επιστημών Μαγνησίας.

2. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική. Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα.

Σχόλια (8)

 
Έμπειρος πραγματογνώμονας
01 Οκτ 2023 11:28

@Επιστημονική μέθοδος
Συμπέρασμα: Φταίει ο Φίλης.... ή η ΟΛΜΕ.... ή οι ταρζανιές Κασσελάκη....

 
Επιστημονική μέθοδος
01 Οκτ 2023 10:55

Παρατήρηση: Παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ορισμε΄νοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης
Υπόθεση: Εκτιμώ ότι είναι τυχαίο γεγονός
Πείραμα (τύχης προφανώς): Θα ορίσω νέους ΣΕ στις κενούμενες θέσεις
Αποτέλεσμα: Νέες παραιτήσεις ΣΕ
Συμπέρασμα: .............. (δικό σας, συμπληρώστε το παραπάνω κενό)

 
@ η επιλογή 116 ΔΕ και @ Ποιός ήρωας
30 Σεπ 2023 21:11

με τις γνωστές μηχανορραφίες , προσωρινές και μόνιμες όσο τους έπαιρνε (ευτυχώς που λεει η υπουργός εσωτερικών ότι με τις κρίσεις εκεί θα κόψει την κομματοκρατία αχαχαχαχαχαχαχα, είδαμε είδαμε το 2020 στο παιδείας , αγέννητη ήταν μάλλον)

στη μανγησία ο καλυτερότερος θα είναι : δρόμοι-περιοχές με ολίγη λάσπη , πού να πάει, σχολεία σιγά μη λειτουργούν κανονικά όλη τη χρονιά, παγωμένες διαδικασίες , ζάχαρη θα περάσει !

 
Πρώτη φορά στα χρονικά
30 Σεπ 2023 19:26

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, γιατί άραγε;

 
@
30 Σεπ 2023 17:49

Ποιός ήρωας θα αποδεχθεί θέση συμβούλου στην πολύπαθη Μαγνησία?

 
Maria
30 Σεπ 2023 12:53

...και κάπου εδώ η αριστεία έχει μετατραπεί, πλέον, σε αχρηστεία....

 
Έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας (αν δεν γίνει και σεισμός)
30 Σεπ 2023 12:19

@ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Ή με άλλα λόγια, με μια αυτοδύναμη κυβερνητική 4ετία αριστείας και με μια αμετακίνητη υπουργάρα στο Παιδείας, το μόνο που τελικά ολοκληρώθηκε, είναι η επιλογή 116 ΔΕ....

 
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
30 Σεπ 2023 09:40

Σιγά σιγά μην βιάζεστε με το πάσο σας έχετε χρόνο. Μέσα στην τετραετία σας θα έχετε καλύψει όλες τις κενές θέσεις και την επόμενη τετραετία θα κάνετε επόπτες και περιφερειακούς!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.