ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διπλή συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην απονομή των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

Δημοσίευση: 02/10/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εκδήλωση για την Τελετή Απονομής των «Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023»πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. 

Τα συγκεκριμένα βραβεία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους και Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Τα βραβεία προβάλλουν  τις καινοτόμες λύσεις, τα έργα και τις δράσεις των Δήμων και Περιφερειών που διακρίθηκαν, ως παραδείγματα προς μίμηση, ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, συμβάλλοντας  με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνέβαλε στον εν λόγω θεσμό, πρώτον με τη συμμετοχή του Πρύτανη κ. Σπυρίδωνος Κίντζιου, Καθηγητή στην επιτροπή κριτών, αλλά και την απονομή των βραβείων στις κατηγορίες «6Β.1 Πράσινο - Δράσεις που αφορούν το σύνολο των έργων, δράσεων, παρεμβάσεων & και καινοτομιών με σκοπό την προστασία και την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, (πράσινοι κόμβοι, πάρκα τσέπης, δράσεις φύτευσης, προστασία και αναβάθμιση αστικού πρασίνου» και «6Β.2 Έργα και καινοτομίες για βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον κτήρια» και δεύτερον με τη βράβευση, με την ιδιότητα της Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης, της Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Σοφίας Μαυρίκου, για το Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στην κατηγορία «3Α.3 Έργα βιοκλιματικής ανάπλασης».

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.