Οι πρώην πρόεδροι του ΙΕΠ και ΕΑΠ στο Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΣΚΤ

13/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Στο 11μελές Συμβούλιο Διοίκησης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) εξελέγησαν, ως εξωτερικά μέλη ,ο πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) Μάκης Κουζέλης και ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) Βασίλης Καρδάσης.

Ειδικότερα το Συμβουλίου Διοίκησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών  αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη κατά σειρά εκλογής:

1. Ερατώ Χατζησάββα,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος, Πρύτανις.

2. Παντελεήμων Χανδρής ,  Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος.

3. Βασίλειος Βλασταράς,   Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος.

4. Γεωργία Σαγρή ,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος.

5. Αντωνία (Άντα) Διάλλα ,  Καθηγήτρια του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος.

6. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης του Ελευθερίου,  Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θε- ωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών, Εσωτερικό Μέλος.

Εξωτερικά μέλη

7. Μαρία Τσαντσάνογλου

8. Αικατερίνη Κοσκινά

9. Γεράσιμος Κουζέλης

10. Νικόλαος Δουλαδίρης

11. Βασίλειος Καρδάσης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ