(Βίντεο) Εκκενώθηκε κατάληψη σε χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

21/10/2023

Ενημερώθηκε: 21/10/2023, 22:45

Άκουσε το άρθρο

Πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης σε χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι) καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ., ΔΡΑΣΗ και Ο.Π.Κ.Ε..

Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές, ενώ, παράλληλα με την επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέδραμαν τις αρμόδιες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Μας δουλεύουν
|

Πόσα χρόνια ηταν η κατάληψη;
Ποιός πληρωνε τόσα χρόνια;
Ποιός πληρώνει τα σπασμένα τώρα;
Ποιός είναι εκεί για να μην ξαναγίνει κατάληψη αύριο;
Ποιός θα πληρώσει τα κατεστραμένα αυτοκίνητα έξω απο το πανεπιστήμιο λόγω της "μάχης" που έγινε;
Μηδέν συλλλήψεις, μηδέν καταδίκες πάντοτε, ε;

Το όνομα είναι το παν
|

Το ενδιαφέρον σε αυτή την είδηση είναι ότι ο χώρος δεν κατονομάζεται. Η ελ΄πίδα όλων μας είναι ΄ότι αν σταματήσει να αναφέρεται το όνομα, θα σταματήσει και να αποτελεί θρύλο και σταδιακά θα ξεθωριάσει και θα εξαφανιστεί από την ιστορία του "κινήματος". Για να γίνει βέβαια αυτό, απαιτείται να σβηστούν όλα τα συνθήματα που αναφέρονται στο ακατανόμαστο στέκι. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί ένας εθελοντής και ένα πινέλο που θα αναλάβει το σβήσιμο της "ιστορίας"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ