ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Υλοποίηση εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο: «Εισαγωγή στην διαδικασία δημόσιων έργων (σύνταξη τευχών–δημοπράτηση–διαγωνισμοί–επίβλεψη)» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Δημοσίευση: 09/11/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Εισαγωγή στην διαδικασία δημόσιων έργων (σύνταξη τευχών–δημοπράτηση–διαγωνισμοί–επίβλεψη)» από 11/12/2023 έως 11/03/2024.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται και απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. (Ιδιαίτερα νέους μηχανικούς ή φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών – Σχολών Μηχανικών).

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης συνολικής διάρκειας 155 ωρών, που αντιστοιχούν σε 6 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 30/11/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.