ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Στην Κρήτη η Σύνοδος Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων και Τεχνολογικών Φορέων (Σ.Π.Ε.Κ.-Τ.Φ)

Δημοσίευση: 21/11/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) έχει αναλάβει για το τρέχον εξάμηνο, μέσω του διευθυντή του και προέδρου του ΔΣ, Δρ. Αντώνη Μαγουλά, τον συντονισμό της Συνόδου Προέδρων των Ερευνητικών Κέντρων και Τεχνολογικών Φορέων (Σ.Π.Ε.Κ.-Τ.Φ), που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (Γ.Γ.Ε.Κ) του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η 158η Σύνοδος Προέδρων Ερευνητικών Κέντρων και Τεχνολογικών Φορέων θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. στην Κρήτη.

Οι εργασίες της θα φιλοξενηθούν στο Ενυδρείο Κρήτης/ ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., το οποίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα δέχεται το κοινό την ημερομηνία αυτή.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί επίσης, με πρωτοβουλία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., συνάντηση διοικητικών και οικονομικών στελεχών από όλα τα ερευνητικά κέντρα της χώρας, με σκοπό τη συζήτηση για την εναρμονισμένη λειτουργία των υπηρεσιών και την εύρεση τρόπων για την ενιαία αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τη λειτουργία τους. Τα κύρια συμπεράσματα της συνάντησης αυτής θα ανακοινωθούν στη Σ.Π.Ε.Κ-Τ.Φ.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.