(Έγγραφο) Εντολή υπ. Παιδείας προς Πρύτανη ΑΠΘ: Να προβείτε αμελλητί στην έκδοση πράξης για ορισμό μεταβατικού Πρύτανη

Νέο μεταβατικό Πρύτανη τον κ. Αποστολίδη αποκτά το ΑΠΘ μέχρι την εκλογή του Πρύτανη από το Συμβούλιο Διοίκησης

27/11/2023

Ενημερώθηκε: 27/11/2023, 15:58

Άκουσε το άρθρο

Να προβείτε αμελλητί στην έκδοση πράξης για την μεταβατική άσκηση των καθηκόντων του Πρύτανη, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης του νέου Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων του Ιδρύματος, από το αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ, πρώτης βαθμίδας που έχει αναδειχθεί ως εσωτερικόν μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, επισημαίνοντας συγχρόνως ότι η πράξη αυτή θα πρέπει να δημοσιευθε΄στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης έως την 30ή Νοεμβρίου.

Την έγγραφη αυτή εντολή δίνει ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέας Ζώρας  προς τον νυν μεταβατικό Πρύτανη του ΑΠΘ Δημήτρη Κωβαίου , η θητεία του οποίου λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

Το αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ στο Συμβούλιο Διοίκησης είναι ο κ. Αποστολίδης, για τον οποίο όπως υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει κώλυμα  επειδή έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει τη θέση του Πρύτανη,στην Προκήρυξη η οποία πρόκειται να εκδοθεί.

Ακολουθεί το έγγραφο

Σχόλια (2)

Δεπ
|

Νωρις το θυμήθηκαν εκεί στο υπουργείο. Μπράβο, πολύ γρήγορα αντανακλαστικά!

ΕΔΙΠ
|

Νόμοι ανεφάρμοστοι !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ