Πρόεδρος ΔΟΑΤΑΠ: Να σταματήσουν άμεσα τον διασυρμό του ΑΠΘ

"Έχουν βαριά υποχρέωση"

27/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Παρέμβαση στις Πρυτανικές εκλογές  του ΑΠΘ έκανε ο Καθηγητής του Ιδρύματος και μέλος της Συγκλήτου, πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ Ορέστης Καλογήρου, κάνοντας έκκληση  σε όσους έχουν την ευθύνη εκλογής Πρύτανη,να σταματήσουν άμεσα τον διασυρμό του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ, δήλωσε τα εξής:

"Λόγω της θεσμικής μου ιδιότητας είμαι σε αναστολή καθηκόντων στο ΑΠΘ. Έτσι, δεν είχα ούτε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τα εσωτερικά μέλη του συμβουλίου. Απείχα από κάθε δημόσια και ιδιωτική διεργασία. Όμως, όσα είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας με υποχρεώνουν να τοποθετηθώ. Όσοι έχουν την ευθύνη εκλογής πρύτανη, εσωτερικά και εξωτερικά μέλη, οφείλουν να σταματήσουν άμεσα τον διασυρμό του Πανεπιστημίου μας. Έχουν βαριά υποχρέωση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ