Κίνητρο ανταμοιβής 488.602 € σε 391 υπαλλήλους του υπ. Παιδείας

Ποιες υπηρεσίες αφορά- Η απόφαση του Κ. Πιερρακάκη

27/11/2023

Ενημερώθηκε: 28/11/2023, 10:39

Άκουσε το άρθρο

Κίνητρο ανταμοιβής  συνολικού ύψους 488.602, επιμερίζεται σε 391 υπαλλήλους  του υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι  ενεπλάκησαν στα έργα του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής κατά το έτος 2022, βάσει των ενεργειών ωρίμανσης, σχεδιασμού, προόδου υλοποίησης των έργων και ανταπόκρισης στην κάλυψη οροσήμων έτους 2022.

Ο  επιμερισμός γίνεται, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:


Ο Προϊστάμενος της κάθε αρμόδιας Διεύθυνσης ή ο άμεσα Προϊστάμενος ορίζει τους υπαλλήλους των ανωτέρω εμπλεκόμενων μονάδων οι οποίοι δύνανται να λάβουν πρόσθετη ανταμοιβή σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 της υπ’ αρ. 4489/16-3-2023 κ.υ.α. «Σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής υπαλλήλων συνδεόμενο με το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής» (Β’ 2000).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (7)

Μάχιμος εκπαιδευτικος
|

Και για τους διορθωτες των πανελλαδικών 1.6 καθαρά το γραπτό.

@Ετεοκρης
|

Το βραβείο ανοικτής παλάμης από τους υπόλοιπους που γελάνε..

Γιώργος
|

Στην παιδεία μόνο στους εκπαιδευτικούς δεν δίνονται χρήματα.

@Πιερρακάκης
|

Περί των ''ενεργειών ωρίμανσης, σχεδιασμού, προόδου υλοποίησης των έργων και ανταπόκρισης στην κάλυψη'' ...των υπολοίπων έργων που επιτελούν οι χιλιάδες των εκπαιδευτικών;;;

ΚΩΣΤΑΣ
|

Για τους υπόλοιπους 120000 του Υπουργείου Παιδείας δεν έχει τίποτα;

Γεωργοδάσκαλος
|

@ Ετεοκρης
Αλήθεια θ΄έλεις απάντηση???

Ετεοκρής
|

Για να γίνει αυτή η ωρίμανση, δηλαδή η βελτίωση, προσπαθήσαμε κι εμείς ως σχολιαστές, εδώ στο esos. Εμείς τι θα πάρουμε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ