Ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενθάρρυνε την Pfizer να αναπτύξει συνεργασίες με τα ελληνικά ΑΕΙ

29/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του παγκόσμιου κέντρου βελτίωσης φαρμάκων της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και των ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας, συζητήθκαν, στη σημερινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης   Οδυσσέα  Ζώρα με τον Αντιπρόεδρο και επικεφαλής του παγκοσμίου κέντρου της Pfizer Θεσσαλονίκης, Nico Gariboldi και τον επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της Pfizer Hellas Αντώνη Φουστέρη. 

Ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενθάρρυνε τον επικεφαλής του όλου εγχειρήματος της Pfizer στο να αναπτύξει συνεργασίες με τα ελληνικά ΑΕΙ σχολές και τμήματα των οποίων δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας και της βιολογίας μέσω εμβληματικών δράσεων του υπουργείου Παιδείας, όπως αυτή των βιομηχανικών διδακτορικών και των επισκεπτών Καθηγητών, με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών μεταξύ των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των βιομηχανιών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε προσφερόμενες θέσης της εταιρίας για πρακτική άσκηση των φοιτητών.

Ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του παγκοσμίου κέντρου της Pfizer Θεσσαλονίκης, Nico Gariboldi δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με τις προοπτικές αυτές καθώς αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και έρευνας που υλοποιείται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ