"Κατέρρευσε" το Μητρώο εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας δήλωσε στο esos ότι θα δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα

02/12/2023

Ενημερώθηκε: 02/12/2023, 11:47

Άκουσε το άρθρο

"Κατέρρευσε" από χθες το Μητρώο Εκπαιδευτών ΙΕΚ  https://mitrooiek.minedu.gov.gr με αποτέλεσμα να μην  μπορούν   οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν οριστική Υποβολή, ενώ η προθεσμία λήγει αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι. 

Το esos επικοινώνησε με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γ. Βούτσινου, ο οποίος μας δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθούν τα τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και ότι θα δοθεί παράταση στην προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, με την προϋπόθεση ότι οι τεχνική θα επαναφέρουν σε λειτουργία την πλατφόρμα.

Η υποβολή αιτήσεων νέων υποψηφίων  εκπαιδευτών  ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ξεκίνησε την   Παρασκευή 03 Νοεμβρίου και κανονικά λήγει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 14:00. 

Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά.

Η είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr γίνεται με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet. Επισημαίνεται ότι οι ενότητες Α1 και Α2 μπορούν να διορθωθούν ΕΚΤΟΣ από τα πεδία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, τα οποία επιβεβαιώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ. Μετά τη συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης θα πρέπει πάντα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ την αίτησή σας.

Μετά την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του μητρώου θα εκκινήσει διοικητικός έλεγχος των αιτήσεων και, στη συνέχεια, θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για τις προθεσμίες υποβολής αιτημάτων επανεξέτασης πεδίων της αίτησης.

Σχόλια (3)

Νίκη
|

Όλα στην ώρα τους.

Μητρώο Δημόσιων ΙΕΚ
|

Η πλατφόρμα του Μητρώου των Εκπαιδευτών εδώ και κάποιες ώρες, δυστυχώς δεν εμφανίζει ούτε το Login.
Για να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συνδεθούν και να καταθέσουν απροβλημάτιστα την Αϊτησή τους για το Μητρώο καλό είναι να δοθεί παράταση λίγων εργάσιμων ημερών, ίσως μέχρι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 23:59:59.

Νίκη, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα
|

Βρε μπελάς που μας βρήκε με τις πλατφόρμες! Ή πάλι μας επιτέθηκαν οι ξένοι χάκερς.... ή φταίει ο Φίλης.... ή κάτι δεν πάει τελικά καλά, με την τόση ψηφιακή αριστεία.
https://www.esos.gr/arthra/85737/psifiaka-mathimata-toy-ellina-ypoyrgoy…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ