Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην πλατφόρμα για το Μητρώο εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γ. Βούτσινος δήλωσε στο esos ότι θα δοθεί παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

02/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Κανονικά λειτουργεί από τις 11:30 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα  για το Μητρώο Εκπαιδευτών ΙΕΚ  https://mitrooiek.minedu.gov.gr , η οποία είχε “καταρρεύσει” από χθες Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην  μπορούν   οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν οριστική Υποβολή της αίτησης, ενώ η προθεσμία  κανονικά λήγει αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.

Ο αρμόδιος Γενικός  Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γ. Βούτσινος δήλωσε στο esos  ότι θα δοθεί παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η υποβολή αιτήσεων νέων υποψηφίων  εκπαιδευτών  ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ξεκίνησε την   Παρασκευή 03 Νοεμβρίου και κανονικά  έληγε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 14:00.

Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά.

Η είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr γίνεται με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet. Επισημαίνεται ότι οι ενότητες Α1 και Α2 μπορούν να διορθωθούν ΕΚΤΟΣ από τα πεδία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, τα οποία επιβεβαιώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ. Μετά τη συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης θα πρέπει πάντα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ την αίτησή σας.

Μετά την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του μητρώου θα εκκινήσει διοικητικός έλεγχος των αιτήσεων και, στη συνέχεια, θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για τις προθεσμίες υποβολής αιτημάτων επανεξέτασης πεδίων της αίτησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ