ΠΟΣΥΠ: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση επιμερισμού του κινήτρου ανταμοιβής

04/12/2023

Ενημερώθηκε: 04/12/2023, 08:05

Άκουσε το άρθρο

κ. Υπουργέ,

Για μία ακόμη φορά, η Κεντρική Διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας, υπηρεσιακή και πολιτική, προπαρασκευάζει και εκδίδει μία Υπουργική Απόφαση, διαχωρισμού και κατηγοριοποίησης των υπαλλήλων και των υπηρεσιών του, εξυπηρέτησης των στοχεύσεων της και του πελατειακού κράτους.

Πόρρω απέχει η Υ.Α. 9357/Υ1/27-11-2023 που εκδώσατε από τα διαλαμβανόμενα τόσο στο Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής (ΕΣΚΥΠ) 2022, όσο και στην σχετική Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2000Β΄/2023) εφαρμογής του συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής υπαλλήλων συνδεόμενο με το ΕΣΚΥΠ.

Δυστυχώς, η ανωτέρω Υ.Α. σας αφήνει έκθετο σε όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, αποδεικνύει τις παθογένειες της Κεντρικής Διοίκησης και αναδεικνύει τον αναιτιολόγητο διαχωρισμό και την προκλητική κατηγοριοποίηση των υπαλλήλων και των Υπηρεσιών του Υπουργείου.

Τέτοιες πολιτικές, διοικητικές και οικονομικές αποφάσεις, διαχωρισμού και κατηγοριοποίησης υπαλλήλων και Υπηρεσιών,  δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές από την ΠΟΣΥΠ! 

Ζητάμε την άμεση ανάκληση και την  ορθολογική – δεοντολογική επανέκδοση της ανωτέρω Απόφασης. 

Ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

xa
|

Η σωστή ερώτηση που δεν έγινε από την ποσυπ, είναι γιατί να μην το παίρνουν και οι εκπαιδευτικοί εφόσον πετυχαίνουν τους στόχους της διδασκαλίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ