Το Γερμανικό Εργατικό Δικαστήριο υποχρέωσε το ελληνικό υπ. Παιδείας να καταβάλει 56.100 ευρώ σε εκπαιδευτικό για εργατικές διαφορές

Για την καταβολή αυτού του ποσού στον εκπαιδευτικό που δικαιώθηκε ο υπουργός παιδείας Κ. Πιερρακάκης υπέγραψε σχετική απόφαση.

07/12/2023

Ενημερώθηκε: 07/12/2023, 14:04

Άκουσε το άρθρο

Εκτελεστή κηρύχθηκε στην Ελλάδα, με την αριθ. ..απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η  υπ αριθ....απόφαση του Δικαστηρίου Εργατικών Υποθέσεων Μονάχου, που αφορά την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών και τόκων υπερημερίας , ύψους  56.100 ευρώ, για την περίοδο 1/9/2011 έως 30/9/2013,σε εκπαιδευτικό του ελληνικού Λυκείου Μονάχου.

Για την καταβολή αυτού του ποσού στον εκπαιδευτικό που δικαιώθηκε ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης υπέγραψε σχετική απόφαση.

Σχόλια (3)

stellina
|

@ Στέλιος
Καθόλου απλά και καθόλου δίκαια. Το ότι είναι επιλογή είναι μια αλήθεια. Το ότι βρίσκει εκεί μια άλλη "πραγματικότητα" από αυτή που γνώριζε είναι επίσης μια αλήθεια. Γιατί όμως, επιπλέον, να αντιμετωπίζει έναν "εργασιακό μεσαίωνα" και να πρέπει να απευθύνεται στα δικαστήρια για διεκδικήσει τα αυτονόητα;

Στελιος
|

Να λέμε την αλήθεια δεν υποχρεώνεται κάποιος να αποσπαστεί στο εξωτερικό. Γνωρίζει ο καθένας τα δεδομένα και αποφασίζει. Δηλ μη πας αν δε σε συμφέρει. Είναι επιλογή του. Απλά και δίκαια.

stellina
|

Έπρεπε να δικαιωθεί από Γερμανικό δικαστήριο!!! Γιατί κανείς δεν μιλάει για τις ατέλειωτες υποχρεωτικές και απλήρωτες υπερωρίες των αποσπασμένων Ελλήνων εκπαιδευτικών στα σχολεία του εξωτερικού; Γιατί δεν γίνεται κουβέντα για αύξηση του επιμισθίου που κόπηκε λόγω της οικονομικής κρίσης ενώ το κόστος ζωής έχει ανέβη στα ύψη και το παρόν επιμίσθιο δεν καλύπτει ούτε καν τα βασικά έξοδα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ