Μνημόνιο για την επαγγελματική εκπαίδευση υπέγραψε ο Κ. Πιερρακάκης με τον τούρκο ομόλογό του Γιουσούφ Τεκίν

Για προληπτικούς λόγους, όπως φαίνεται και στη φωτό ο Κ. Πιερρακάκης είχε μαζί του τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλατζή

07/12/2023

Ενημερώθηκε: 07/12/2023, 17:31

Άκουσε το άρθρο

Μνημόνιο συνεργασίας, για ανταλλαγή καλών πρακτικών στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση υπέγραψαν ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης με τον  τούρκο Γιουσούφ Τεκίν.

Η συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο υπουργείο Εξωτερικών, δεν συζητήθηκε κανένα άλλο θέμα πέραν του μηνονίου συνεργασίας.

Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, όπως φαίνεται και στη φωτό ο Κ. Πιερρακάκης είχε μαζί του τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλατζή.

Το Μνημόνιο συνεργασίας στοχεύει στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Παιδείας της Ελλάδας και της Τουρκίας στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Pροβλέπει προώθηση της αμοιβαίας αναγνώρισης των διπλωμάτων, ανταλλαγή καλών πρακτικών και σπουδαστών, δρομολόγηση κοινών σχεδίων δράσης και ερευνητικών δραστηριοτήτων, καθώς και συγκρότηση Κοινής Ομάδας Εργασίας για την εφαρμογή, εποπτεία και αξιολόγηση της Συμφωνίας.

 

Σχόλια (3)

xa
|

Αυτοί δεν έχουν Πρότυπα ΕΠΑΛ (τα οποία είναι χειρότερα από τα απλά)

Ελπίδα
|

Η υπογραφή πάσης φύσεως μνημονίων έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως επωφελής.

Απόφοιτος ΙΕΚ
|

Να τους δώσουμε τεχνογνωσία.....να κάνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ Ι.Ε.Κ .....τώρα που εμείς μάθαμε.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ