Αξιολόγηση: Παρατείνεται έως και 21-12-2023 η υποβολή του Σχεδιασμού της Δράσης από τους Συντονιστές των Ομάδων Δράσης

Το Β και Γ μέρος της φόρμας αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης (Υλοποίηση και Αποτίμηση) θα είναι ενεργό από τη Δευτέρα 11-12-2023 και θα παραμείνει ανοικτό, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, μέχρι τις 30-05-2024

09/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Η πλατφόρμα του ΙΕΠ (https://sch-eval.iep.edu.gr/), θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή του Σχεδιασμού της Δράσης (μέρος Α) από τους Συντονιστές των Ομάδων Δράσης έως και τις 21-12-2023.

Αυτό αναφέρει έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιάννη Κατσαρού, ο οποίος γι αυτή την παράταση  επικαλείται σχετικά αιτήματα και για τη διευκόλυνση του έργου των σχολικών μονάδων.

Το Β και Γ μέρος της φόρμας αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης (Υλοποίηση και Αποτίμηση) θα είναι ενεργό από τη Δευτέρα 11-12-2023 και θα παραμείνει ανοικτό, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, μέχρι τις 30-05-2024.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ν. 4692/2020 (Α ́ 111) και την 108906/ΓΔ4/10-09- 2021 Υ.Α. (Β ́ 4189), το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αξιολογικών εκθέσεων των σχολικών μονάδων που αναφέρεται στην υπ’ αρ. πρωτ. 114708/ΓΔ4/12-10-2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Είναι απαραίτητο πριν την καταχώριση δεδομένων στην ψηφιακή εφαρμογή αξιολόγησης να συμβουλεύεστε τις τεχνικές και άλλες οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα αξιολόγησης σχολικών μονάδων: http://iep.edu.gr/el/nea-anakoinoseis

Για ερωτήματα τεχνικής φύσεως σχετικά με την πλατφόρμα μπορείτε να απευθύνεστε στο helpdesk του ΙΕΠ: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=60. Για ερωτήματα διοικητικού περιεχομένου παρακαλούμε να απευθύνεστε στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σχόλια (6)

Σαντσο Πάντσα versus anydro topio Manchas
|

Σωστά έπραξε με φασόν και σουλ φασέρ θα μείνουμε άνυδροι στη Μάντσα...

Δάσκαλος
|

Δουλειά του δασκάλου και της δασκάλας είναι να κάνει μάθημα και να προετοιμάζεται επαρκώς για αυτό.
Όλα τα άλλα που τους αναθέτει η κυβέρνηση είναι ανούσια και απλά εμπόδια ως προς την πραγματική δουλειά που καλούνται να κάνουν οι εκπαιδευτικοί.
Επιτέλους αφήστε ήσυχους τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται.

εκπαιδευτικός
|

Αν δεν υπαρχει επίπτωση για τα φασόν δε θα ανεβάσουν άλλα κείμενα τα σχολεία.

κι αν τα φασόν λένε ό,τι θέλουν να γραφτεί;
|

να στείλει τι θέλει ακριβώς ο ΓΓ , όχι φασόν ο κύριος ! τον ίδιο φετφά σε όλους φασόν έγγραφο ; αλίμονο.... δάσκαλε που δίδασκες και νόμο....
*αλλάχτε μωρε 4-5 λέξεις

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΓ ΓΙΑ ΦΑΣΟΝ
|

Μου είπαν ότι χθές ο ΓΓ έβγαλε εγκύκλιο 141491/ΓΔ4/8-12-2023 για τα "τυποποιημένα" κείμενα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές του νόμου και πρέπει να ξαναϋποβληθούν κείμενα στα οποία οι σχολικές μονάδες θα γράφουν "με δικά τους λόγια" τι θα κάνουν οι ομάδες δράσης, γιατί και πώς. Αυτονόητα πράγματα.

Διευθυντρια
|

Και τώρα τι κάνουν οι διευθυντές?
Είχε σταλεί πέρυσι κάτι αντίστοιχο?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ