Από τον υπ. Παιδείας θα εκδίδονται οι Προσκλήσεις για την καινοτομία και της εξωστρέφεια των ΑΕΙ

09/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Οι Προσκλήσεις για την «Προώθηση της ποιότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στα Πανεπιστήμια» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, θα εκδίδονται από τον υπουργός Παδείας, σύμφωνα  με διάταξη την οποία κατάθεσε σήμερα , προς ψήφιση, στη Βουλή ο υπουργός Κ. Πιερρακάκης.

Ειδικότερα η διάταξη έχει ως εξής:

Ρύθμιση για την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – Προσθήκη παρ. 29 στο άρθρο 65 ν. 4914/2022

Στο άρθρο 65 του ν. 4914/2022 (Α ́ 61), περί των ειδικών θεμάτων διάρθρωσης Ειδικών Υπηρεσιών, προστίθεται παρ. 29 ως εξής:

«29. Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως φορέας υλοποίησης έργων που εντάσσονται στη Δράση με κωδικό 16289 «Προώθηση της ποιότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στα Πανεπιστήμια» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ευθύνης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, εκδίδει, για τις ανάγκες υλοποίησης των εν λόγω έργων, προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που καθορίζουν τους ειδικότερους όρους συμμετοχής, έγκρισης των προτάσεων και χρηματοδότησής τους. Οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του πρώτου εδαφίου εκδίδονται από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».
 

Σχόλια (2)

Polar_Fish
|

embargo σε ολα τα προγράμματα

δε μας νοιαζουν οι υπογραφες
|

το πρόγραμμα θέλουμε, πού θα πάει βόλτα χρονιάρες μέρες αυτή , την άλλη, την παρα΄λληλη βδομάδα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ