Το τι ακούω για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των πτυχιούχων δε λέγεται, ομολόγησε ο Kώστας Γαβρόγλου όταν ήταν υπουργός Παιδείας , θέλοντας έτσι να περιγράψει τις αντιδράσεις στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων σε πτυχιούχους των ΑΕΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
«Μόλις πας να κάνεις κάτι για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα πως πληροφορούνται;», διερωτήθηκε στη συνέχεια ο υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε: « Αμέσως κτυπούν οι πόρτες : Βουλευτές, υπουργοί, φίλοι συγγενείς κτλ».. «Έχουμε έτοιμες πολλές ρυθμίσεις για τα επαγγελματικά δικαιώματα, οι οποίες είναι μπλοκαρισμένες ,Μου λένε πέρασε τις ρυθμίσεις και τι θα γίνει;» συνέχισε ο κ. Γαβρόγλου και απηύθυνε έκκληση προς ΤΕΙ και Πανεπιστήμια να βάλουν πλάτες στο θέμα των Επιμελητηρίων.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
Δώστε επιτέλους αυτά που μας ανήκουν! Τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕΙ που πήραν τα νέα προγράμματα σπουδών το 2006 και έχουν από το 2009 πάρει προσχέδιο επαγγελματικών δικαιωμάτων.. και το ΓΕΩΤΕΕ δεν τα δέχεται! 2009 Πανάρετος για τα ΤΕΙ Δασοπονίας & Δφπ.