ΕΙδική εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;» για τους υποψηφίους Μαθητείας της ΔΥΠΑ (ΕΠΑ.Σ.-Π.ΕΠΑ.Σ.)

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

05/02/2024

Ενημερώθηκε: 05/02/2024, 15:19

Άκουσε το άρθρο

Αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ) ώστε να  μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.να βρίσκει το εξεταστικό κέντρο με τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας του καθώς και την ημερομηνία που είναι δηλωμένος να εξεταστεί.

Υπενθυμίζεται  ότι όλοι οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά τους κέντρα από τις 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. (το αργότερο). 

Θα λειτουργήσουν 12 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα για 1.465 αποφοίτους, σε 31 ειδικότητες.

Παρακαλούμε τους υποψηφίους να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ https://www.eoppep.gr/index.php/el/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις και υπενθυμίζουμε ότι οι τράπεζες θεμάτων για την προετοιμασία των αποφοίτων βρίσκονται ήδη εδώ της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ και εδώ των αποφοίτων Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ