Α. Οι εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου μπορούν να διεξαχθούν και εξ αποστάσεως εφόσον διασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό αδιάβλητο της διαδικασίας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Β. Για τη διενέργεια των εξ αποστάσεως εξετάσεων συστήνεται Επιτροπή́ Υποστήριξης Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων, η οποία θα αποστείλει οδηγίες προς διδάσκοντες/ διδάσκουσες και θα τους συνδράμει σε τεχνικές δυσκολίες.
Γ. Τα Τμήματα οφείλουν να συνεδριάσουν πριν από την έναρξη της εξεταστικής περιόδου ώστε να εξειδικεύσουν τον τρόπο και το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων.
Την παραπάνω απόφαση έλαβε σήμερα η Σύγκλητος του Παντείου πανεπιστημίου.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.