Μία θέση πρόσληψης μέλους ΔΕΠ για κάθε μία αποχώρηση

08/02/2024

Άκουσε το άρθρο

Για τα έτη 2025 έως 2030, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων του άρθρου 51 του ν. 4622/2019 (Α ́133) μελών Δ.Ε.Π. των Α.Ε.Ι. προβλέπεται τουλάχιστον μία θέση πρόσληψης για κάθε μία αποχώρηση, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής
διάταξης.

Τα παραπάνω ορίζει το  άρθρο 97 του πολυνομοσχεδίου  του υπουργείου Παιδείας το οποίο τέθηκε  απο τον υπουργό  Κυριάκο  Πιερρακάκη σε δημόσια διαβούλευση.
 

Σχόλια (2)

δεν είναι αριθμητικό το θέμα
|

άμα δεν υπάρχει προγραμματισμός και αιτιολόγηση, πάμε στις λογικές του ένας έξω ένας μέσα, χωρίς πολλά πολλά...Χρειαζόμαστε άλλον έναν ή όχι, αυτό δεν το εξετάζει κανείς γιατί θα χρειαζόταν πραγματική αιτιολόγηση κόστους οφέλους και δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

Διορισμούς? Μπα...
|

Μόνο προσλήψεις? Θα γιγαντωθεί αριθμητικά και άλλο δηλαδή η πρόσκληση για νέους διδάκτορες απόκτησης διδακτικής εμπειρίας?

Υποψην αυτή την Πράξη δεν την τρέχει καν,το Υπ. Παιδείας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ