Τοποθετήθηκε νέος Διευθυντής Π.Ε. Έβρου

09/02/2024

Άκουσε το άρθρο

 Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 , με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026, τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Η θέση παρέμεινε κενή μετά τον θάνατο του υπηρετούντα Διευθυντή Εκπαίδευσης

Ο τοποθετούμενος υποχρεούται να αναλάβει υπηρεσία μέχρι την 13η Φεβρουαρίου 2024.

Ο τοποθετούμενος, για όσο διάστημα ασκεί τα καθήκοντά του, λαμβάνει το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα οριζόμενα στην περ. γ) του άρθρου 46 του ν. 4823/2021.

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.
 

Σχόλια (1)

Στέφος
|

Θα το γράψω ξανά, γιατί δεν προχωρούν στην τοποθέτηση από τον πίνακα και τόσων άλλων διευθύνσεων εκπαίδευσης , αλλά λειτουργούν με τους προϊσταμένους εκπαιδευτικών θεμάτων; Να γιατί η ευρωπαϊκή ένωση μιλάει για παραβίαση των νόμων και μια σειρά αποφάσεις αντίθετα στο δημοκρατικό πολίτευμα.... αλλά όταν δίνεις ξανά εκλογή σε ένα κόμμα , τέτοια θα σου κάνει .... και άλλα....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ