Βουλευτής της ΝΔ φέρεται να προειδοποίησε καθηγητή ότι θα τον καταγγείλει γιατί έβαλε χαμηλό βαθμό στο παιδί του

Ο Βουλευτής κλήθηκε από τη Διεύθυνση του Σχολείου η οποία φέρεται να του έκανε συστάσεις ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές

14/02/2024

Ενημερώθηκε: 14/02/2024, 12:54

Άκουσε το άρθρο

Βουλευτής εν ενεργεία του κυβερνώντος κόμματος όταν πήγε στο ιδιωτικό σχολείο (της Αττικής), στο οποίο φοιτά το παιδί του για να παραλάβει τους βαθμούς του Α τετραμήνου, κατά την άποψή του η βαθμολογία στα Μαθηματικά ήταν χαμηλή.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής , σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έκανε παράπονα στον καθηγητή για τη χαμηλή βαθμολογία που έβαλε στο παιδί του  και τον προειδοποίησε ότι  θα τον καταγγείλει στο υπουργείο Παιδείας.

Ο καθηγητής φέρεται να απάντησε στον Βουλευτή ότι αν έχει παράπονα μπορεί να αποτανθεί στη Διεύθυνση του Σχολείου.

Ο Βουλευτής κλήθηκε από τη Διεύθυνση του Σχολείου η οποία φέρεται να του έκανε συστάσεις ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός απέναντι στους εκπαιδευτικούς

Ακολούθησε ενημερωτικό σημείωμα των καθηγητών στου Σχολείου προς το Σύλλογο Γονέων.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (21)

@
|

Η βαθμολογία είναι στην κρίση του καθηγητή και ουδείς μπορεί να παρέμβει στην κρίση του κατά νόμο!!! Ούτε ο ίδιος ο Θεός!!!

spinoza
|

Όταν βαζει κάποιος μικρό βαθμό τον καταγγέλουν στο υπουργείο; Να κάνει παράπονα στο διευθυντή να κάνει παράπονα στον καθηγητή , άντε και στο σύμβουλο αν είναι γενικό το "κακό". Πιστεύει κάποιος ότι αυτός θα του είπε θα σε καταγγείλω στο υπουργείο; Στη διευθυνση μπορεί να έκανε παρσπονα. Πάντως αυτη η βαθμοθηρία που .. δέρνει την ελληνική οικογένεια είναι για γέλια και για κλάματα

Ρτυ
|

Μια χαρά προχωράμε. Η Καταδίκη απο EU δεν ήταν αρκετή.

WTF 41τακατό λέμε αφού!
|

Ποιός? Αυτός!
Αυτός που προεδρεύει στην "Εξεταστική" της Βουλής, για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών! Η αλήθεια θα λάμψει, θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα χυθεί άπλετο φως. Κιμ, πάτα το....

@@ η ιδιωτική παιδεία λειτουργεί μια χαρά
|

Εννοείται ότι λειτουργεί! Ευτυχώς μπορούσα και έστειλα τα παιδιά μου σε ιδιωτικό. Καθαρό κτίριο, καθαρές τουαλέτες, ευγενικοί καθηγητές δουλευταράδες ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ, πάντα όλα στην ώρα τους, ούτε μια ώρα χαμένη με απεργίες, συνδικαλιστικά, εκλογές καθηγητών, ή ότι άλλο μπορούν να φανταστούν.
Ήταν τέλειο; Σε καμιά περίπτωση. Θα προτιμούσα το δημόσιο; 100%, στο δημόσιο φοίτησα ο ίδιος. Αλλά όχι με αυτά τα χάλια.

Ελλάδα 3.0
|

Κλασσική περίπτωση "ξέρεις ποιός είμ'εγώ ρε;"....
Μάθαμε και το όνομα του βουλευτή, ευτυχώς. Μπράβο στον καθηγητή που δεν έκανε πίσω.

ΠΟΛΙΤΕΣ
|

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.
ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΥ , ΚΑΠΟΤΕ......

Γιάννης
|

Μα και συ ρε δάσκαλε , γιατί δεν βάζεις σε όλους τους μαθητές σου 20 για να μη σε πρήζουν ; Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η πολιτική των κυβερνώντων α(χ)ρίστων στο χώρο της εκπαίδευσης . Όλοι <<άριστοι>> ,πτυχία σε αγράμματους και αμόρφωτους και ο θεός βοηθός !

Αριστεία-Αξιοκρατία-Διαφάνεια (για τους άλλους εννοούσαμε)
|

- "it never happened"? Βρε λες να το κατέγραψε κανένα σαΐνι με το κινητό και να το δούμε φάτσα φόρα στα πειρατικά του youtube? Απαπα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι συμπεθέρα. Quelle décadence mon Dieu!
- Στην ιδιωτική παιδεία πράγματι δεν αδικείται κανείς.... αφού πληρώνει. Αν δεν πληρώνεις ας πρόσεχες.
- Όντως αδιάφορο το ποιος ήταν ο γονιός.... αφού είναι άριστος. Μας ενδιαφέρει μόνο το ποιος ήταν ο εκπαιδευτικός, να του κάνουμε δώρο μετάθεση.... με θέα τα γειτονικά παράλια.

@ η ιδιωτική παιδεία λειτουργεί μια χαρά
|

εννοια σου και πολλοί εδω μέσα ξέρουν τι ωραία και χαρούμενα λειτουργεί (εσύ κανένα παράπονο προφανώς, στείλτο εξω όμως , καλύτερα θα είναι)

@Και το ότι οι πολίτες πληρώνουν τους παιδαγωγούς του λαού
|

τι σημαίνει; ΔΕΝ κατάλαβες ότι παιδαγωγοί του λαού ΔΕΝ είναι οι δάσκαλοι που κατάλαβες αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που οφείλουν να παιδαγωγούν τον λαό που τους ψηφίζει με σωφροσύνη. κατανοητό τι λεει το σχόλιο; να πουν ποιος είναι να ξέρουν οι ψηφοφόροι. να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις προσεκτικά , ποιος αλ6 και μπούρδες. δεν σώζει τη χώρα κανείς, 40τακατό κλπ κλπ

Επενδυτής φοιτητικών δανείων.
|

@Το ποιος ήταν ο γονιός είναι αδιάφορο
Όλοι οι σοβαροί παράγοντες της αγοράς προβλέπουν ότι θα πάει πολύ καλά.

@όνομα or it never happened
|

@όνομα or it never happened Και το ότι οι πολίτες πληρώνουν τους παιδαγωγούς του λαού τί σημαίνει δηλαδή; Ότι οι πολίτες θα υποδεικνύουν το βαθμό των παιδιών τους; Αν είναι έτσι, ας τους εκπαιδεύουν μόνοι τους οι γονείς να τελειώνουμε. Άλλο ένα επιχείρημα για το ότι όχι μόνο δεν πρέπει να γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά πρέπει και να καταργηθούν και τα ιδιωτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, δημοτικά.

Ιωάννης
|

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στα ιδιωτικά ΑΕΙ. ΄Οποιο μέλος "ΔΕΠ" τολμάει να κόβει κάποιο μπουμπούκι θα δέχεται άμεσα επίσκεψη του γονέα στο γραφείο του. Ή θα δέχεται άμεσα τηλεφωνάκι από τον "Πρύτανη" που θα του λέει να το ξανασκεφτεί καθώς το παιδί είναι του ... βεβαίως βεβαίως...

Αλέξανδρος
|

Σιγά μην έκανε συστάσεις η Διεύθυνση του σχολείου!!!! Προβλέπω απόλυση!

Μπανανία
|

Ο ΠΘ το έχει πει κατ επανάληψη: δεν είμαστε Μπανανία. Δε μπορεί να βάζει ο καθηγητής ό,τι βαθμό θέλει. Αν είναι δυνατόν να αμφισβητεί τις γνώσεις του γόνου του βολευτού ένας καθηγητάκος. Άμεση απόλυση στον άτακτο εκπαιδευτικό και δημόσια δήλωση αποκατάστασης του γόνου.

Το ποιος ήταν ο γονιός είναι αδιάφορο
|

Ό,τι και να λένε οι αντιρρησίες, η ιδιωτική παιδεία λειτουργεί μια χαρά, και τα ιδιωτικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν ακόμα καλύτερα.

nik
|

Ενταξει ρε παιδιά ο Βουλευτής μπορεί να κάνει τα πάντα, δεν μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω το παιδί του ;

ΕΚΛΟΓΕΣ
|

Να μας πείτε ποιός βουλευτης είναι.

όνομα or it never happened
|

δημόσια συγγνωμη πολιτικοπατέρα αλλά ναξέρουν οι πολίτες , οι πολίτες πληρώνουν τους παιδαγωγούς του λαού ε;

Ελπίδα
|

Εφόσον αποδειχτεί πως πρόκειται για τέκνο αρίστων που αμφισβητήθηκε η αριστεία του, τότε η αντίδραση του κηδεμόνα είναι δικαιολογημένη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ