ΕΑΠ: Υπογραφή σε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την εκπόνηση βιομηχανικού διδακτορικού

15/02/2024

Άκουσε το άρθρο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο έλαβε πρόσφατα χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Δράσης  «Βιομηχανικά Διδακτορικά». 

Η πρόταση με τίτλο «Ανάπτυξη τεχνολογιών υποστήριξης αποφάσεων στην παραγωγική διαδικασία με χρήση τεχνολογιών Industry 4.0» θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της βιομηχανίας «Πλαστικά K. Κοτρώνης ΑΒΕΕ». 

Οι δράσεις και τα πακέτα εργασίας που έχουν συμπεριληφθεί στην εγκεκριμένη πρόταση αποτελούν μέρος της διδακτορικής διατριβής του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου, η οποία υλοποιείται στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή κ. Θωμά Δασακλή. 

Η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο παρόν έργο αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της εξωστρέφειας του ιδρύματος, της διεξαγωγής έρευνας υψηλού επιπέδου αλλά και της συνεχούς επιδίωξης συνεργειών με την αγορά εργασίας, επιβεβαιώνοντας τον ηγετικό ρόλο του ιδρύματος στον ακαδημαϊκό χάρτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ