Επίκουρος της ΑΣΤΕ Κρήτης τοποθετήθηκε Εκτελεστική Διευθύντρια στο ΕΛΜΕΠΑ

26/02/2024

Άκουσε το άρθρο

Η Ευαγγελία Σημαντηράκη,   Επίκουρη  Καθηγήτρια,  με γνωστικό αντικείμενο της Μαθηματικής Επιστήμης, μέλους Ε.Π. και Διευθύντρια  της Α.Σ.Τ.Ε. Κρήτης, τοποθετήθηκε στη θέση Εκτελεστικής Διευθύντριας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η απόφαση τοποθέτησης λήφθηκε από το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, κατόπιν σχετικής δημόσιας Πρόσκλησης.

Η θητεία της Εκτελεστικής Διευθύντριας λήγει αυτοδικαίως με τη λήξη της θητείας του Συμβουλίου Διοίκησης, ήτοι την 31η Αυγούστου 2026 .

Η ανωτέρω αποσπάται αυτοδικαίως στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο κατά παρέκκλιση της διαδικασίας και των προϋποθέσεων που προβλέπονται για τους δημοσίους υπαλλήλους όπως εκάστοτε ισχύει. 

Η καθ ́ οιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας της Εκτελεστικής Διευθύντριας ισοδυναμεί με λήξη της απόσπασής της στο ανωτέρω ίδρυμα.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ