Πρυτανικές εκλογές Χαροκόπειου Πανεπιστημίου: Οι Προκηρύξεις για την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 25η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη

04/03/2024

Ενημερώθηκε: 04/03/2024, 09:03

Άκουσε το άρθρο

Εκδόθηκαν   από την Πρύτανι του  Χαροκόπειου  Πανεπιστημίου  Μαρία Νικολαϊδη , ο Προκηρύξεις για την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου  Διοίκησης.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών
  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη για την επιλογή των εξωτερικών μελών

Εσωτερικά μέλη

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 25η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη. Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 10.00 έως 14.00.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 2α Μαϊου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 10.00 έως 14.00. 

Εξωτερικά μέλη

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 15η Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα, και ώρα Ελλάδος 13:00.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων δύναται να παραταθεί άπαξ για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες ακόμη, εάν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός υποψηφιοτήτων. 

Σε κάθε περίπτωση, η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν μπορεί να υπερβεί την 25η Απριλίου 2024, ημερομηνία εκλογής των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ