Βουλή: 611.500 ευρώ για 70 παιδιά (ανήλικα ή φοιτητές και σπουδαστές) πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

27/03/2024

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, θα διατεθεί για το τρέχον έτος 2024, το συνολικό ποσό των 611.500 ευρώ για τη στήριξη 70 παιδιών, 45 πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 Πρόκειται για παιδιά ανήλικα ή φοιτητές και σπουδαστές.

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τη συμβολική αυτή οικονομική ενίσχυση στην οποία προβαίνει από το 2010, αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη όσων χάθηκαν υπηρετώντας με αυτοθυσία την πατρίδα. 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ