Υλοποίηση αγγλόφωνου εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος «Ζητήματα Διεθνούς και Εσωτερικού Δικαίου και Πολιτικής που αφορούν την Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Υποβολή αιτήσεων: Έως 12/04/2024

28/03/2024

Ενημερώθηκε: 28/03/2024, 20:29

Άκουσε το άρθρο

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει σε συνεργασία με το Stockton University (New Jersey) το εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Ζητήματα Διεθνούς και Εσωτερικού Δικαίου και Πολιτικής που αφορούν την Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης» στην Αγγλική γλώσσα (“Issues of International and Domestic Law concerning the Muslim Μinority in Τhrace”).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Νομικής, Πολιτικής Επιστήμης, Ιστορίας και Εθνολογίας και Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ. Περιλαμβάνει μια σειρά εαρινών μαθημάτων (Spring Workshop), υλοποιείται διά ζώσης και η επιτυχής παρακολούθησή του οδηγεί σε πιστοποιητικό επιμόρφωσης του ΚΕΔΙΒΙΜ-ΔΠΘ.

Ημερομηνίες υλοποίησης: Από 15-05-2024 έως 21-05-2024

Υποβολή αιτήσεων: Έως 12/04/2024

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/ 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ