Integrated master θα χορηγεί το τμήμα Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

09/04/2024

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση,  την  οποία  υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, προβλέπεται ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου του  Τμήματος Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματος και ο τίτλος σπουδών αντιστοιχεί σε επίπεδο 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με το άρθρο 47 του ν. 4763/2020 (Α’ 254).

Το Ανώτατο Συμβούλιο   της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης   στην υπ’ στην υπ’ αρ. 60/15-02-2024    συνεδρίασή του διατύπωσε θετική γνώμη και διαβιβάστηκε στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με το υπό στοιχεία 41310/16-02-2024 έγγραφο του Προέδρου της.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ