Άλλαξε η Επιτροπή Ισοτιμιών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

13/04/2024

Ενημερώθηκε: 13/04/2024, 08:57

Άκουσε το άρθρο

Σε αντικατάσταση μελών της  Επιτροπής Ισοτιμιών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, προχώρησε η υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη, ως εξής:

α) Παπαϊωάννου Σπυρίδων του Παναγιώτη, Προϊστάμενος του Τμήματος Εθνικού Πλαισίου Προσόντων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Δέδε Δήμητρα του Δημητρίου, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

β) Μπαμπίλης Δημήτριος του Ιωάννη, Σύμβουλος Α’ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αντωνίου Αντώνιο του Ιωάννου, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

γ) Κατσανέβας Κωνσταντίνος του Νικολάου, δικηγόρος- διδάκτωρ Νομικής ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κατσιμάνη Μαρίνα του Νικολάου, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

δ) Χατζηγεωργίου Γεώργιος του Δημητρίου, μέλος ΔΕΠ, Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας - ΕΑΠ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γαϊτάνη Δημήτριο του Θεοδώρου , στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ε) Πανδής Προκόπης του Οδυσσέα, διδάκτωρ εκπαιδευτικής πολιτικής, πολιτικός επιστήμονας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γεωργοπούλου Ελένη του Γεωργίου, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ.

στ) Παπαβλασσόπουλος Κοσμάς του Βασιλείου, διευθυντικό στέλεχος του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Θάνου Αγγελική του Ιωάννη, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ.

ζ) Παληός Λεωνίδας του Αντωνίου, μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α’ Βαθμίδας, Σχολής Θετικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σαχινίδη Αλέξανδρο του Γεωργίου, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

η) Γιαλούρης Παρασκευάς του Παναγιώτη, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, πρώην Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας, με εμπειρία σε θέσεις Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και Σχολικού Συμβούλου Φυσικών Επιστημών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αθανασούλη Αγγελική του Νικολάου, στέλεχος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Καθήκοντα Πρόεδρου της Επιτροπής Ισοτιμιών ασκεί ο Παπαϊωάννου Σπυρίδων με αναπληρώτρια την Δέδε Δήμητρα.

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπό στοιχεία ΔΠ/59948/ 17.10.2017 (Β’ 3710) απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Σύσταση, συγκρότηση και τρόπος λειτουργίας της Επιτροπής Ισοτιμιών (Ε.Ι.) τίτλων σπουδών καταργημένων φορέων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της ημεδαπής ή φορέων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της αλλοδαπής, με εξαίρεση αυτών της ανώτατης εκπαίδευσης. Όροι, Προϋποθέσεις και Διαδικασία»

Σχόλια (1)

.ΙΕΚ
|

Θα αλλάξει κάτι ως προς την κατηγοριοποίηση των Διπλωματούχων ΙΕΚ ενταγμένων στο επίπεδο 5 αλλά επί της ουσίας αμοιβομενων στο επίπεδο 4. ;;;;;; Θα συσχετιστεί επιτέλους με το ευρωπαϊκό πλαίσιο προσόντων ουσιαστικά και πραγματικά;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ